3 redenen waarom je een knobbeltang moet hebben

Knobbeltang

Een knobbeltang is niet het eerste gereedschap waar je aan denkt om aan te schaffen. In veel gevallen kom je pas in contact met de knobbeltang als jouw schoenen net niet helemaal lekker zitten. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De knobbeltang zelf zorgt ervoor dat jouw schoenen ruimer gaan zitten. Wij geven je een aantal redenen waarom je een knobbeltang moet aanschaffen.

Een knobbeltang maakt de schoen ruimer

De knobbeltang is bedoelt om de schoen ruimer te maken. Je hoeft alleen de open ring aan de buitenkant te plaatsen en de bolle kant aan de binnenkant. Door een nacht lang de druk uit te oefenen op de schoen zorg je ervoor dat de volgende dag de schoen een stuk ruimer zit. Hierdoor heb je dus meer ruimte in de schoen als je ze nét te klein hebt aangeschaft of je last hebt van Hallux Valgus.

Knobbeltang

Je kunt kosten besparen met een knobbeltang

Als je zelf de knobbeltang aanschaft bespaar je vervolgens een leven lang de kosten van een schoenmaker. Dit is natuurlijk alleen het geval als je de schoen enkel ruimer hoeft te maken. Dit komt doordat de meeste knobbeltangen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze zijn erg stevig waardoor je een leven lang de knobbeltang kunt gebruiken. Daarnaast bespaar je ook nog eens een ritje naar de schoenmaker. Al met al kun je behoorlijk wat kosten besparen met de aanschaf van een knobbeltang. Let er bij aanschaf wel op dat je geen goedkope knobbeltang koopt. Deze kunnen van mindere kwaliteit zijn, waardoor je meerdere keren een knobbeltang moet aanschaffen.

Je kunt de knobbeltang voor ieder type schoeisel gebruiken

De knobbeltang kun je gebruiken voor meerdere typen schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan skeelers, schaatsen, werkschoenen en laarzen. Door de knobbeltang op de juiste manier te gebruiken zorg je ervoor dat ieder type schoen ruimer zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *