Mode

3 Stijlvolle klassieke modetrends voor 2020

Niet alle modetrends van 2020 zijn voor iedereen even draagbaar. De hotpants en de semitransparente trend bewaar je voor je vrije tijd of een avond stappen. Een aantal fashion items, die helemaal in zijn, kun je prima elke dag dragen en naar je werk. In deze fashionblog voor vrouwen vind je dé 3 draagbare klassieke trends voor elke dag.

De streepjes blouse

De klassieker onder de blouses is dit jaar helemaal terug. Blouses met streepjes in de lengte zijn helemaal in. In verschillende kleuren en met fijne streepjes draag jij je blouse zo of onder een colbert. In dit vrouwenblog dé tip voor jou. Strepen in de lengte maken je optisch langer en slanker. Dit mode item doet veel voor je figuur.

De trenchcoat

De trenchcoat is helemaal terug in het modebeeld. De trenchcoat kun je dragen in klassiek beige, in ruit, maar ook in een opvallende kleuren zie je deze jas overal terug. Tijdens de Fashion week van 2019 viel deze jas al in de smaak zoals te lezen is in het vrouwenblog van Elle. Deze trend zet in 2020 verder door. De trenchcoat draag je casual met sneakers. Voor een klassieke look draag je hakken onder de trenchcoat. Deze jas is niet alleen voor vrouwen. De heren trenchcoat is tevens terug van weggeweest.

Een gekleurd leren jasje

Leer en dan vooral faux-leer in allerlei kleuren is de trend van 2020. Deze trend maak je draagbaar door voor een kort leren jasje te kiezen in een felle kleur. Je geeft direct een stoere twist aan je outfit. Staat geweldig op een spijkerbroek. Combineer je jasje met een rok of een jurk en geef een sportieve twist aan je outfit.

De leukste outfits en combinaties vind jij natuurlijk in dit fashionblog voor vrouwen.