horloge dames
Tips

Ben jij op zoek naar een dames horloge sale? Kijk dan op de website: watch2day.nl

Ben jij op zoek naar een dames horloge sale? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website: watch2day.nl. Deze website biedt jou een groot assortiment aan met verschillende horloges. Tegenwoordig zijn horloges helemaal in en passen ze  allemaal bij elke outfit. Een horloge laat toch een mooi beeld van jou zien en het staat mooi bij elke kledingstijl die je aan hebt. Niet alleen worden horloges door veel mannen gedragen, vrouwen vinden het ook mooi om horloges te dragen. Er is een verschil tussen mannen en vrouwen horloges. 

MVMT Nova 38mm Leo D-FC01-RG

Verschil tussen dames en mannen horloges.

Tegenwoordig zijn er duizenden verschillenden soorten horloges. Het verschil tussen mannen en vrouwen horloges zijn er dus ook. Een paar van deze verschillen zijn dan ook bijvoorbeeld: 

  • Een groot verschil wat bijna altijd snel te zien is, is dat dameshorloges kleiner zijn als dat van de mannen. De reden hiervan is, is dat mannen over het algemeen dikkere polsen hebben als vrouwen en hierdoor dus ook dikkere banden en wijzerplaat hebben. 
  • Ook is het zo dat mannen horloges vaak een uurwerk hebben die meer wegen. 
  • Vrouwen hebben ook vaak meerdere kleuren en ook wat fellere kleuren horloges als mannen. Mannen hebben vaak gewoon een normale kleur zoals zwart of grijs. Het verschil is ook duidelijk te zien in kleur. 
  • Horloges van mannen hebben vaak ook meerdere mogelijkheden dan dat van vrouwen. Dit komt omdat dames graag willen dat een horloge wordt gedragen als armband en niet als iets om op te kijken. 

Voor meer informatie over dames horloge sale kun je naar de website gaan.