Bijzondere cadeaus!

kado

Is je geliefde binnenkort jarig? Jaarlijks is het weer een terugkerend item. Wat geef je hem of haar? Elk jaar aankomen met een douchegel of een paar sokken is immers niet erg origineel. Hoe leuk is het als je geliefde een blijvende herinnering heeft aan jouw cadeau? In deze blog delen we enkele tips met je. 

Samen weg! 

Het is vaak lastig om een cadeau te bedenken, aangezien veel (volwassen) mensen alles al hebben. Als dat bij jouw partner ook het geval is, raden we je aan om samen op pad te gaan. Maak samen herinneringen. Maak bijvoorbeeld een stedentrip door Nederland of door het buitenland. Breng een bezoek aan Amsterdam en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft. Leg jullie herinneringen vast op camera en maak hier een mooi fotoboekje van. Zo heeft jouw geliefde altijd een leuke herinnering aan zijn of haar verjaardag. 

Een sieraad

Sieraden doen het altijd goed. Niet zo gek, sieraden zijn immers voor lange tijd. Een mooie ketting, een set oorbellen of een armband. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hebben jij en je partner een goede relatie en weten jullie zeker dat jullie je leven samen door willen zetten? Dan is het misschien tijd voor het ultieme sieraad: een trouwring. Combineer de verjaardag van je partner met een huwelijksaanzoek. Succes gegarandeerd! 

Op zoek naar een trouwring? We raden je deze link aan: 

Maak het cadeau persoonlijk

Indruk maken met je cadeau? Kies voor een persoonlijk cadeau. Is je geliefde bijvoorbeeld fan van autosport? Huur dan een sportieve auto voor zijn of haar verjaardag. Of geef je geliefde een fotoshoot (samen met jou!) cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *