Cadeautips? Neem deze blog even door!

sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau voor je partner, een vriend of een familielid? Het kan best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden. Daarom delen we in deze blog een aantal tips! Of het nu om een verjaardag, een jubileum of om valentijnsdag gaat. 

Een sieraad met een betekenis

Een sieraad met een betekenis is altijd een goed cadeau! Een sieraad blijft lange tijd leuk. Sieraden zijn zowel aan mannen als vrouwen te geven. Je kunt kiezen voor een ‘gewoon’ sieraad, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sieraad met een betekenis. We geven enkele voorbeelden van sieraden met betekenis: 

Lomi Lomi love armband

Ken jij de voordelen van Lomi Lomi? Door een lomi lomi armband te dragen, kun je negatieve krachten loslaten. Positieve energieën worden versterkt wanneer je een lomi lomi armband draagt. 

Jin Shin Tail ketting

Ken jij de Jin Shin Tail ketting? Deze ketting helpt je zware lasten uit het verleden achter je te laten. 

Ook mooi: een edelsteen ring of edelsteen oorbellen.

Een weekendje weg

Een tastbaar cadeau is leuk, maar het is ook erg leuk om samen tijd door te brengen. Geef je vriend, vriendin, partner of familielid daarom een weekendje weg (en ga zelf mee!). Samen tijd doorbrengen is natuurlijk erg leuk en zorgt voor een mooie herinnering. Tip: neem een fotocamera (of je mobiele telefoon) mee om herinneringen vast te leggen. 

Een abonnement 

Natuurlijk kun je iemand ook een abonnement geven. Een abonnement op Netflix bijvoorbeeld. Of een abonnement op het favoriete tijdschrift van jouw vriend, vriendin, partner of familielid! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *