Dé grote dag

trouwen

Eindelijk is het zover, je gaat trouwen! De dag waar je als klein meisje al van gedroomd hebt, zit er eindelijk aan te komen! Je bent ten huwelijk gevraagd en je kunt niet meer wachten tot het zover is. Toch duurt het vaak nog wel een tijdje tot het zover is. In het begin vind je dat natuurlijk jammer, maar aan het eind zul je ervaren dat een beetje extra tijd ook niet erg was geweest. Want man oh man, wat komt er veel kijken bij zo’n bruiloft. Locatie, uitnodigingen, bloemen, catering en… dé jurk! Met dat laatste kunnen wij je heel goed helpen. Een mooie, sierlijke, elegante bruidsjurk kun je vinden bij Bijsterveld Bruidsmode. Hier vind je diverse soorten trouwjurken, voor ieder wat wils.

Bekijk ook: 

Trouwjurken

Het uitzoeken van een trouwjurk is een big happening. Bijsterveld Bruidsmode zorgen ervoor dat je diverse jurken kunt passen in een gezellige, vertrouwde omgeving, waar jij je als klant helemaal op je gemak kunt voelen. Het is voor jou als bruid, het meest prettig om een afspraak te boeken. Zo kunnen wij de volle tijd voor je nemen, omdat je op dat moment de enige bruid in onze zaak bent. Voor de nieuwe collectie jurken rekenen wij geen vermaakkosten.

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode staat voor exclusiviteit en we streven naar dé perfecte service door vakkundig advies. Tevens ontvang je bij aankoop van een jurk uit de nieuwe collectie een goodiebag. Mocht je nou je droomjurk ergens anders hebben gevonden, maar moet deze nog vermaakt worden. Ook dan kun je bij ons terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *