Tips

De ideale heren outfit voor de koudere zomerdagen!

Waar er een aantal maanden geleden nog erg luid geroepen werd dat we in 2020 een zeer warme zomer zouden krijgen, blijkt dat nu toch aardig mee te vallen. De laatste weken zijn er alsnog enorme regenbuien gevallen en lijkt het ook niet zo te zijn dat we een extreme hittegolf zullen gaan krijgen. Langzamerhand komen de warmere dagen onze kant op, maar is het nog altijd fris op de dagen dat het regent of net heeft geregend. In dit blog geven we je graag een aantal tips om ook voor deze dagen een ideale outfit samen te stellen, zodat we zomers de zomer door kunnen komen!

Maak combinaties met de kleding waarover je beschikt!

Het ideale van de zomer is dat bijna alle kleding wel erg goed met elkaar te combineren valt. Je zou ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een polo shirt te dragen op een nette bermuda, maar zien we ook steeds meer combinaties tussen nette bermuda’s en stoere t-shirts. Doordat de meeste zomerkleding zo gemaakt is dat het gemakkelijk is te combineren, is er ook de mogelijkheid om snel van kledingstijl te veranderen. Van een zakelijke outfit kun je al snel gaan naar een casual outfit, terwijl je alleen een ander shirt aan doet!

Na een lange werkdag op kantoor, zou je er tijdens een warme dag voor kunnen kiezen om even een andere broek aan te trekken, om vervolgens direct door naar het strand te gaan. Door de juiste kleding uit te kiezen, maak je de leukste combinaties en houd je het gemakkelijk voor jezelf!

Kies voor een trui tijdens een koudere zomeravond

Doordat we nog niet te maken hebben gehad met erg warme zomerdagen, zul je al snel merken dat het in de zomeravonden erg snel afkoelt. Wanneer je buiten zit is dit ook meteen te voelen, waardoor je ook hier gemakkelijk een aanpassing kunt maken in je outfit. Trek bijvoorbeeld een dikkere trui aan, waardoor je niet direct last zult hebben van de kou. Samen met vrienden en familie kun je nog lekker genieten bij de open haard, om vervolgens de dag weer af te sluiten!

Het dragen van een nette trui

Waar we in de zomeravonden gemakkelijk een simpele trui over onze outfit heen kunnen dragen, zul je tijdens koudere zomerdagen of in de nazomer eerder kiezen voor een andere outfit. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een trui met kraag heren te dragen voor wanneer het kouder is. Een trui met kraag heren beschikt meestal over een rits die een heel stuk open kan, waardoor de trui ook niet strak zal zitten bij de nek.

Kies voor simpele kleding die goed te combineren is, draag een trui wanneer het afkoelt en zorg voor een geschikte outfit wanneer we te maken krijgen met een koude zomerdag. Succes met shoppen en tot het volgende blog!