De leukste meiden bikini’s van dit moment

bikini meiden

De zomer staat voor de deur en daarmee ook de tropische temperaturen. En waar willen wij dan graag met het gehele gezin naartoe? Precies naar het water. De mooiste herinneringen kunnen tijdens dit uitje worden gemaakt en misschien wel vereeuwigd aan de hand van een leuke selfie. Dan is het toch des te leuker dat iedereen er leuk op staat? Dus ook jouw kleine meid. Die groeit immers als kool en wordt al een grote meid. Daarom is het van belang dat je een goed passende bikini scoort. Maar deze bikini moet natuurlijk wel passen bij de persoonlijkheid van deze meid. Dus wat zijn de trends en wat voor bikini past bij haar?

bikini meiden

 Prints

Bij printjes kun je natuurlijk denken aan een simpel ruitjespatroon of lieve stipjes, of wat dacht je van een leuk bloemen patroon? Allemaal heel leuk voor een iet wat verlegen meisje, maar wat voor printje kan een stoer meisje aan? Wat dacht je van camouflage? En wat voor print voor een pittiger type meisje? Panterprint natuurlijk! Kortom, voor alle bikini meiden is een bijpassend printje beschikbaar.

 Kleur

Om terug te komen op de ietwat verlegere type, daarvoor is een bikini in een leuk pastel kleurtje ook altijd goed. Niet te opvallend, maar toch trendy. Wanneer jouw meid toch wel erg graag aandacht heeft, kies dan voor een felle neon kleur.

 Mix en Match

Is jouw meid een beetje van alles? Een beetje stoer, een beetje lief en een beetje eigenaardig? Neem dan gewoon 2 soorten bikini’s (of meer). Door deze bikini’s dan vervolgens met elkaar te combineren (bijvoorbeeld een effen broekje en een topje met een print) creëer je een look waarbij de verschillende persoonlijkheden van jouw meid samenkomen.

 Franjes, borduursels en meer

Jouw meisje, een van de standaard bikini meiden? Misschien wel niet! Dan is het mogelijk een optie om een andere trend te scoren voor jouw meid. Zo heb je tegenwoordig gebreide bikini’s, maar ook bikini’s met franjes of bikini’s waarbij het patroon is geborduurd. Let hierbij wel op dat de mogelijkheid bestaat dat door het water deze bikini’s iets wat zwaarder worden (water absorberend) en daarom misschien iets wat minder lekker zitten. Leuk voor de foto, maar voor jouw meid? Kortom, je kunt alle kanten op met bikini’s, net zoals er enorm veel trends (zoals zojuist besproken) gaande zijn. Er is ieder geval vast wel een bikini trend die bij jouw meid past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *