Tips

De leukste Vaderdag cadeaus van 2020

Vanwege de Corona crisis gaan veel feestjes, verjaardagen en belangrijke evenementen even niet door. De Corona maatregelen die ons gezond moeten houden en vooral de ouderen moeten beschermen zorgen er voor dat we ons helaas niet in groepen bij elkaar mogen bevinden. Juist in deze tijd is het belangrijk te genieten van de mensen die dicht bij ons staan. Er komen twee dagen aan waarin we de waardering die we hebben voor twee van de mensen die dicht bij ons staan extra uit te spreken. Ik heb het hier over Moederdag en Vaderdag. Om jullie te helpen bij een origineel cadeau idee hebben wij enkele Vaderdag cadeautips op een rijtje gezet.

Cadeautip #1 – Varen in Rotterdam

Hoewel we niet meer met mensen uit een ander gezin of huishouden mogen samenscholen zijn de mogelijkheden voor gezinnen natuurlijk nog altijd groot. Wat is er nou fijner in deze tijd dan samen met je ouders een rondje door Rotterdam te varen. Rotterdam bekend om haar haven, bruggen en water en dan jullie op dit bekende water in de zon.

Cadeautip #2 – Merkhorloge

Hij zal het nooit toegeven maar elke man vindt het leuk een duur merkhorloge te dragen. Nu we allemaal al maanden thuis zitten en daarom minder uitgeven kunnen we het ons veroorloven onze ouders een flink in het zonnetje te zetten. Ze zijn het waard! Bekende merkhorloges zijn in deze tijd niet alleen maar te vinden bij de juwelier, je kunt ze eenvoudig en snel bestellen in een webshop.

Cadeautip #3 – Geef genieten cadeau

Hoewel we niet meer op kantoor mogen werken wordt er vanuit huis nog keihard gezwoegd. Geef je ouders genieten cadeau en stuur ze samen naar een welness resort. De ouderwetse strippenkaart waarin jij aanbiedt te koken en een keer de was te doen blijft ook altijd goed scoren!