De mooiste sieraden voor jouw bruiloft

Wanneer je gaat trouwen, dan zul je dit als de mooiste dag van je leven ervaren. Vaak wordt de trouwdag ook zo in het daglicht gezet als de mooiste dag van je leven. Op je trouwdag ben je samen met je familie en vrienden. Je bent met de mensen, die van je houden. Het mooiste is dat je trouwt met jouw soul mate. Mooier kan gewoon niet! Bij het trouwen sta jij en je aankomende echtgenoot centraal. Alles is perfect. Je hebt je ideale jurk en de mooiste trouwsieraden. De trouwsieraden kun je bij verschillende juweliers aanschaffen. Bekijk eens de website van DKRS. 

De sieraden die passen bij je jurk

Bij het vinden van de perfecte trouwsieraden, is het belangrijk dat de sieraden wel bij jou en de bruidsjurk passen. Wanneer je opzoek bent naar de trouwsieraden dan kan de type halslijn invloed hebben. 

Een strapless halslijn is opvallend. Hierdoor is het beter dat je verder geen grote of opvallende sieraden om de nek draagt. Hierdoor gaat de aandacht ergens anders naar toe, dan naar de jurk. Bij zo een halslijn kun je kiezen voor sieraden met kleine steentjes. 

Ook zijn er mogelijkheden om een bruidsjurk met een vierkante hals te dragen. Hierbij kun je een korte ketting dragen. Dit zal namelijk erg mooi ogen. Het beste wat je kunt doen is een ketting uitzoeken, die niet over de halslijn komt. Zorg ervoor dat de ketting een paar centimeters boven de jurk hangt. Bij een vierkante hals zijn lange oorbellen prachtig. 

Een andere hals vorm is de boothals. Deze zou je het beste kunnen combineren met kleine oorbellen. Denk hierbij aan knoop oorbellen. Ook zou je gekleurde stenen kunnen gebruiken. Mooie fijne zilveren en gouden kettingen zouden prachtig kunnen staan bij een bruidsjurk met een boothals. 

Verder zijn er ook bruidsjurken beschikbaar met een halternek. Dit zijn nogal sensuele jurken. Hierbij kun je het beste zo min mogelijk sieraden dragen. Dit oogt mooier. Less is more. Dit wordt vaak gebruikt bij de bruidsjurken met een halternek. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *