De travelstof broeken voor het lente seizoen

De broek is altijd een lastige kledingstuk geweest voor mij, omdat ik zelf wat voller ben en tot de dag van vandaag heb ik nog moeite met het kopen van de juiste broek. Vroeger was ik al heel blij als ik de knoop dicht kon krijgen en dat was ook de reden dat ik de broeken kocht. Ik had dus een hoop verschillende broeken die ik wel paste, maar niet bij me vond passen. Hierdoor voelde ik me niet comfortabel in de kleren die ik droeg, maar droeg ze toch, omdat ik geen keus had. Ik heb daarom de keus gemaakt om veel te sporten en wat kilo's kwijt te raken. Inmiddels ben ik wat kilo's kwijt geraakt en heb ik minder moeite met het passen van een broek en ben ik echt gaan kijken naar de vorm en stijl van een broek. 

Travelstof broeken

Persoonlijk ben ik fan van travelstof broeken, omdat deze broeken comfortabel zijn en gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Tevens is het ook makkelijk te wassen en kreukt niet. Ideaal voor personen die van comfort en klasse houden en die niet van strijken houdt, zoals ik. Laatst stond ik voor de spiegel en twijfelde tussen een broek van zwarte travelstof of een blauwe broek van travelstof. Elk broek heeft zijn eigen voordelen. Je kan namelijk nooit fout zitten met een zwarte- of blauwe broek. Ik ben gaan zoeken naar zwarte- en blauwe travelbroeken. Ik heb gezocht naar broek travelstof zwart en kreeg een ruime aanbod aan mooie zwarte travelstof broeken. Ook ben ik gaan zoeken naar travel broek blauw en werd ik overspoeld met mooie blauwe travelbroeken die bij mij passen.

Mijn persoonlijke voorkeur

De zwarte broek van travelstof heeft een zakelijke uitstraling. Dit kan goed gecombineerd worden met een witte shirt. Los van dat het een zakelijke uitstraling heeft, is het ook comfortabel en makkelijk. De blauwe broek van travelstof geeft wat meer kleur. Dit valt ook goed te combineren met een shirt van een andere kleur. Dit past goed bij het lenteseizoen dat eraan zit te komen. Het is dus een keuze die je zelf moet maken, maar geen van deze keuzes is een foute keus, dat is zeker!

Persoonlijk ben ik meer fan van de kleur blauw, omdat ik van kleur houd en dit meer rust en vertrouwen uitstraalt. Hoewel je met een zwarte broek nooit fout kan zitten, kies is voor kleur en combineer ik de blauwe broek met een gele t-shirt. Dit brengt lekker veel kleur met zich mee en past goed bij het komende lenteweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *