De voordelen van gellak

gellak versterkt je eigen natuurlijke nagels. Gellak kan tot wel 3 weken op je nagels blijven zitten Je nagels zien er  mooier en natuurlijker uit. Het aanbrengen van nagellak duurt niet al te lang en het geeft gelijk een verzorgde uitstraling aan je nagels. Gellak kun je kopen bij verschillende drogisten als de Kruidvat, Etos en bij de Trekpleister. Ook zijn er veel online sites waar je nagellak kunt kopen zoals Yinger  Gellak geeft een mooie glans aan je nagels en je nagels een mooi kleurtje. Gel Nagellak blijft goed zitten en is krasvrij. 

Nagelsalon

Je kunt je gellak zelf aanbrengen. Wat je daarvoor nodig hebt is een potje nagellak en geduld. Het kost wat tijd om je nagellak te laten drogen. Als je een UV-lamp in je beschikking hebt gaat het droog proces wat sneller. Je kunt ook naar een nagelstyliste toe. De medewerkers van de nagelsalon hebben een opleiding gevolgd tot nagelstyliste en kunnen de mooiste nagel decoraties maken. Ze kunnen zelfs mooie patroontjes of echte kunstwerken maken van nagellak. In een nagelsalon hebben ze sowieso een UV-lamp of LED-lamp dus gaat het droog proces sneller. Ook kun je naar een nagelsalon toe gaan om jezelf even goed te verwennen en te ontspannen. In een nagelsalon hebben ze veel verschillende kleuren die kunt laten lakken op je nagels. Je mag bij een nagelsalon zelf de kleur kiezen die je op je nagels wilt hebben. Het verwijderen van je nagellak kan jezelf doen met nagellak remover. Je vorige nagellak wordt er bij de nagelsalon voor je afgehaald. 

Teennagels 

Je hoeft niet alleen de nagels van je handen te lakken. Je kunt ook de nagels van je tenen lakken. De nagellak van je tenen blijft vaak langer zitten dan nagellak van je handen. De nagellak op je tenen blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten dat is dus gemiddeld 3 weken langer dan op je vingers. Het is leuk om teennagels te lakken in de zomer als je open schoenen draagt. Gellak is ook goedkoper dan neppe kunstnagels. Ook is gellak minder schadelijk voor echt nagels dan kunstnagels. 

Cadeau

Het is ook leuk om een gellak set kopen te kopen voor een vriend of vriendin en deze cadeau te doen. Steeds meer jongens/ mannen dagen nagellak. Dit zijn dan vaak donkere kleuren als Zwart. Ook zijn er veel cadeausets hierin zitten verschillende kleuren nagellak.De potjes nagellak zitten in een leuk doosje en wordt ook nog mooi voor je ingepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *