Deze jachtartikelen moet je hebben!

Jachtwinkel

Op jacht gaan of er lekker op uit trekken in de wildernis. Voor sommigen een heerlijk tijdverdrijf. Maar, voordat je de deur uitstapt is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste spullen meeneemt! Om je een beetje op weg te helpen hebben wij hier drie belangrijke jachtartikelen die je in een jachtwinkel kunt kopen op een rijtje gezet. Hier kun je niet zonder!

De juiste kleding

Als je lange tochten gaat trekken is het belangrijk dat je je goed aankleedt. Zelfs als het warm is, is het nog steeds aan te raden meerdere lagen kleding mee te nemen. Als je het te warm krijgt, kun je lagen kleding uitdoen, en wanneer het weer koud wordt (omdat het bijvoorbeeld avond wordt of omdat je steeds hoger op een berg klimt), kun je weer extra lagen aandoen. Als je ook echt gaat jagen, is camouflage ook key. Zo blijf je onopvallend en is jagen veel makkelijker!

Een mes

Het is altijd handig een mes bij je te hebben wanneer je de wildernis in gaat of een berg beklimt. Een mes heb je natuurlijk nodig voor de meest standaard dingen, zoals het kloven van hout, het openmaken van pakketjes en het koken van eten! Verder weet je maar nooit wat je tegenkomt en in welke situaties je terechtkomt wanneer je in de wildernis rondloopt. Maar met eens mes ben je in ieder geval wel voorbereid!

Een GPS

Een GPS, wat staat voor Global Positioning System, is een systeem dat je helpt te bepalen waar je bent. Wanneer je lekker op avontuur gaat in een gebied dat je niet kent, is verdwalen niet bijzonder. Wanneer je al wat meer ervaring hebt, kijk je hier niet van op, maar dat betekent niet dat je niet aan je veiligheid hoeft te denken. Dat moet namelijk altijd! Tuurlijk, je eigen weg terug kunnen vinden is een uitdaging op zich, maar wanneer je er echt niet uitkomt is het altijd een opluchting dat je een GPS bij je hebt. Zorg er dus voor dat je deze altijd bij je hebt, ook al zul je hem niet altijd gebruiken.

Tuurlijk is het van belang wat je precies van plan bent wanneer je eropuit trekt, maar voor alle situaties zijn de hierboven genoemde items onmisbaar in je rugzak. Vergeet deze dus niet aan te schaffen en mee te nemen. Het maakt je reis een heel stuk aangenamer en makkelijker! Misschien moet je ook nog een waadpak kopen, mocht je er in het water op uit trekken.