Een superdry winterjas ideaal voor kouder weer

Samen met vrienden kan ik uren over mode praten. Zo vinden wij het leuk om nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten te houden en hier informatie met elkaar over te delen. Persoonlijk ben ik het meest geïnteresseerd in alles dat met jassen voor heren te maken heeft. Een Superdry winterjas heren bijvoorbeeld behoort tot mijn absolute favoriet en ik zou hier graag het een en ander over willen vertellen. Ik hou namelijk erg van verschillende merken en ook de Daily Paper winterjas hoort in dit rijtje thuis. Ben je benieuwd naar alle verschillende modellen en voordelen daarvan? Lees gauw verder en ontdek of dit merk misschien ook wat voor jou is!

Superdry winterjas heren in verschillende kleuren en modellen

Of je nu houdt van netjes, chique, wat losser of stoer: de Superdry winterjas voor heren biedt dit allemaal aan. Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden als je een jas van dit merk wilt aanschaffen. Zelf heb ik meerdere modellen omdat ik hier heel erg van hou. Zo zit het Superdry trainingsvest mij bijvoorbeeld als gegoten, maar ook het leren jack behoort tot mijn absolute favoriet. Daarnaast zijn er verschillende Outdoor jassen verkrijgbaar in meerdere kleuren. De prijzen hiervoor vallen mij heel erg mee, al vanaf €80,- vind je een mooie Superdry winterjas voor heren die jaren meegaat. Of je nu kiest voor een jas met knopen of een rits, een bomber of een parker, je ziet er altijd stijlvol uit! 

Daily Paper winterjas ideaal voor koudere dagen

De Daily Paper winterjas is een merk waar ik maar al te graag over schrijf. Door de unieke vormen van deze jas in combinatie met de gewatteerde binnenkant weet ik zeker dat iedereen deze jas lekker vindt zitten. Dit merk maakt gebruik van opvallende Pan-Afrikaanse kleuren welke helemaal bij mijn smaak aansluiten. Zo loop je er in de koudere periodes stijlvol bij. Ik vind het leuk dat dit Amsterdamse modemerk zo'n unieke collectie heeft met een zeer uitgesproken stijl. De Daily Paper winterjas is perfect voor mensen die houden van warmte, maar er daarnaast hip uit willen zien. Zelf begin ik altijd bij een kleur en een soort model in mijn hoofd. Vervolgens ga ik gericht Daily Paper winterjassen vergelijken om te zien of er iets leuks voor mij bijzit. Vaak hou ik meerdere modellen over waartussen ik dan een keuze maak. 

Ik zou je willen adviseren om lekker veel rond te zoeken. Zo krijg je vanzelf een goed beeld van alle mogelijkheden en ontwikkel je een sterke eigen smaak. Of je nu gaat voor de Daily Paper winterjas of de Superdry winterjas voor heren, met beiden merken loop jij er straks heel netjes bij!