Geen categorie

Een tof themafeest of bedrijfsuitje plannen

Ruim 6,4 miljoen mensen zaten gisteren voor de buis om de persconferentie te zien. Helaas bleek wat we verwachtten waar: de maatregelen worden weer flink aangescherpt. Natuurlijk belangrijk om te voorkomen dat veel mensen ziek worden en ziekenhuizen en zorgpersoneel niet weer overbelast worden. Maar voor vele ondernemers heel lastig en ook voor ons sociale leven heeft het behoorlijk wat effect. Stapavonden duren maar tot 22.00 uur en je mag niet meer dan 3 mensen van andere huishoudens thuis ontvangen. In binnenruimtes mag je met niet meer dan 30 personen bijeen zijn. In buitenruimtes met niet meer dan 40. Dit betekent dat mooie feestjes die in de agenda’s stonden, voorlopig niet door kunnen gaan. Maar dit betekent natuurlijk niet dat je niks kan plannen. Want we houden de moed erin en dat doen we door ons te concentreren op wat er nog wel kan en dat zo leuk mogelijk te maken!

Een mooie of juist hilarische outfit

Was je van plan een fantastisch themafeest te organiseren voor bijvoorbeeld je 30ste verjaardag? Dan zou ik lekker doorgaan met plannen, want zodra de maatregelen weer soepeler worden, heb jij dan in elk geval je plan klaar en kan je meteen de uitnodigingen gaan versturen! Het helpt jezelf iets in het vooruitzicht te stellen waar je blij van wordt. Dus je had al bedacht dat het een themafeest wordt: mooi! Nu nog het thema bedenken. Vind je het vooral belangrijk dat iedereen er mooi uitziet of dat het vooral hilarisch wordt? Een paar ideeën zijn bijvoorbeeld ‘Into the jungle’, ‘Hollywood’ of ‘Proud to be fout’. Ook is het natuurlijk geweldig om ‘Back to the 80’s & 90’s’ te gaan of een gemaskerd bal te organiseren! Allemaal geven ze genoeg inspiratie voor je gasten om los te gaan met hun outfit en er samen met jou een onvergetelijke avond van te maken.

Aanbod uit originele activiteiten

Ook bedrijfsfeestjes moeten voorlopig naar later in de agenda verschoven worden. Maar ook dan betekent het natuurlijk niet dat je niet alvast een en ander kan vastleggen. Als je contact opneemt met de organisator waar je wil boeken, kan je alles goed afstemmen met elkaar hoe het aan te pakken. Je legt dan bijvoorbeeld alvast het plan vast en prikt alvast een datum als je die bij een eventuele verlenging van de maatregelen mag verschuiven. Kijk bijvoorbeeld eens bij het aanbod van fundustry.nl. Dat is een organisator waar je voor allerlei soorten evenementen superleuke activiteiten kan boeken, zoals voor een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderpartijtje en bedrijfsfeest. Als je bij hun aanbod kijkt, kan je alvast beslissen wat voor activiteiten je wil gaan doen. Wat dacht je van een Heel Holland Bakt workshop, paintball of juist een slipcursus? Neem contact op met fundustry.nl om te bespreken wat er mogelijk is. Dan zal jij straks met je collega’s een fantastisch uitje hebben, zodra de maatregelen weer versoepeld zijn!