Tips

Garden gadgets!

Wie houdt er nou niet van coole gadgets? Veel mensen kennen de coole gadgets in huis. Met name gadgets in de tech industrie zijn populair en welbekend.

Maar minder bekend zijn toffe tuingadgets. Terwijl ook hier een enorme markt voor is. Is jouw tuin toe aan een update, maar heb je niet zulke groene vingers? Lees dan deze blog: een top twintig coole gadgets voor in de tuin!

1. Opblaasbioscoop

Houd je van buiten zijn? Houd je van films? Wacht dan niet langer, en bekijk je scherm buiten op een mega opblaas scherm. Ze komen in allerlei soorten en maten!

2. Pushover slippers

Lekker in de tuin bezig, maar heb je snel iets van binnen nodig? Veel gedoe als je je schoenen uit moet trekken om de modder niet mee naar binnen te lopen. Of: investeer in een paar instappers voor over je buitenlaarzen!

3. Opblaaslounge

Iedereen houdt van lekker liggen in het gras. Maar het gras is vaak nat en ziet er toch meer comfortabel uit dan het in werkelijkheid is. Met een opblaaskussen kan je écht comfortabel gaan zitten op iedere plek die je wil! 

4. Water halen

Water door de tuin vervoeren met grote klotsende gieters: niet ideaal. En als je echt veel water nodig hebt, moet je nog een paar keer op en neer lopen ook. In plaats daarvan hebben knappe koppen een zak bedacht die precies past in je kruiwagen! Zo hoeft je rug het niet langer te bezuren.

5. Hot tubs

Lekker borrelen in het bubbelbad, wie houdt er nou niet van? Hot tubs maken iedere zomer avond net iets beter. Een gewone hot tub te duur? Kijk dan eens naar opblaasvarianten!

6. Spinnenpakker

Wordt je ook zo akelig van die vieze achtpotige beestjes op je terras? Dan kan je je geluk niet op met deze grijper, waarmee je op een afstand die akelige vriendjes kan verwijderen. Nooit meer het angstzweet van een spin in een glas!

7. Dummy-camera

Geen fan van big brother die jou bespiedt, maar wel fan van een veilig gevoel? Investeer dan in deze nep-camera. Door de geïntegreerde zonnecellen heeft hij nooit een batterij nodig, maar brandt er wel altijd een rood knipperlampje en beweegt hij net als een echte camera.

8. Vogelparadijs

Niets leukers dan vogels bekijken van dichtbij. Zorg dat deze vriendjes écht dichtbij komen, met een vogel voeder die je met zuignappen aan je raam plakt. Plek voor water, zaadballen en voer. Je vogels zullen er van smullen!

9. Oya potten

Perfect voor de luie tuinier: deze terracotta vazen begraaf je in de grond tussen je planten. Je vult ze met water, en wanneer je plant er behoefte aan heeft zuigt hij vanzelf het water uit dit poreuze materiaal. Nooit meer verdroogde of juist verdronken planten!

10. Auto-maaier

Ook deze gadget is ideaal voor de luie tuinier. Jammer voor je kinderen die een zakcentje verdiende met het gras maaien: deze automatische grasmaaier maait binnen no-time je grasperkje.