Het wordt weer tijd om de kledingkast uit te zoeken
Mode

Het wordt weer tijd om de kledingkast uit te zoeken

We kunnen wel zeggen dat de herfst nu toch echt is begonnen. Voor mij is dit altijd een moment om de kledingkasten uit te gaan zoeken. Ik deel samen met mijn vriend een grote kledingkast. We hebben allebei een helft van de kast. Al moet ik wel stiekem toegeven, dat er wel meer dameskleding als herenkleding in onze kast ligt. 

Elk seizoen zijn eigen kleurencombinaties

Het valt mij op dat wij in het voorjaar en de zomer veel meer lichtere kleuren dragen dan in de herfst en de winter. Dit vind ik ook bij de tijd van het jaar passen. 

Wanneer ik dan de kledingkast ga uitzoeken, doe ik de zomerkleren weg die we dat jaar niet hebben gedragen. Zo blijft onze kledingkast overzichtelijk! Meestal breng ik ze naar een kledingcontainer of naar mijn zus. De vrijetijdskleding van mijn vriend gaat langer mee, omdat hij tijdens zijn werk kleding van het bedrijf aan heeft. 

Toch kopen we elk jaar nieuwe kleding in het voorjaar en najaar! Het is toch steeds weer leuk om nieuwe kleding te kopen.

Onze kledingkasten weer goed gevuld 

We hebben allebei een drukke baan. Dus de herenkleding voor mijn vriend bestellen we vaak online. Tegenwoordig heb je zoveel keus en kan hij leuke items scoren en meteen zien welke kleuren leuk bij elkaar passen. Ik ondersteun hem daarbij en wijs hem voorzichtig op combinaties die echt niet kunnen! Want dat vindt hij zelf soms nog wel lastig om te bepalen. Mijn vriend is van de rustige en neutrale kleuren. Het is zo fijn dat hij dit allemaal aan kan geven wanneer hij online kleding wilt gaan kopen. Je kunt een compleet nieuwe garderobe scoren zonder dat je daarvoor winkel in en winkel uit moet. En daar wordt mijn vriend zo ontzettend blij van en ik daardoor ook!