Hoe kies je de juiste trouwring?

Trouwring

Trouwringen kennen geen begin en geen eind. Daarmee symboliseert de trouwring de eeuwige liefde van twee partners. In leven en dood en in voor- en tegenspoed. Het bruidspaar geeft elkaar bij het trouwen een trouwring als officiële belofte van eeuwige trouw binnen het huwelijk. 

Tegenwoordig zijn trouwringen ook een mooi sieraad. Ze moeten er mooi uitzien. Waar de ene persoon de voorkeur geeft aan een klassieke trouwring, heeft de ander weer de voorkeur voor een trouwring met een hoog ‘bling bling gehalte’. Je kan het zo gek bedenken als jij wil. Eén ding is zeker: er is genoeg keuze om de perfecte trouwring uit te zoeken. Al die keuze maakt het niet makkelijker. Dus hoe kies je de juiste trouwring?

Welke trouwring past bij jou?

Er zijn trouwringen in veel verschillende materialen. Welke kleur en materiaalsoort past het best bij jou? Ga je voor geelgoud, witgoud, roségoud, tricolor, mat of glanzend? Kies je voor een brede ring of hou je meer van smal? Begin bij de kleur en kijk dan welke materiaalsoort je het mooist vindt. Vroeger was geelgoud hét materiaal voor een trouwring. Tegenwoordig zie je steeds meer witgouden trouwringen. Deze zien er fantastisch uit. Vervolgens is het budget belangrijk: welk budget heb je te besteden? Een bruiloft is niet goedkoop. Overleg daarom voordat je trouwringen gaat bekijken wat jullie budget is. Zo voorkom je een teleurstelling. Meestal kiest het bruidspaar een set trouwringen uit die bij elkaar hoort. Dat kan zijn met of zonder een briljant. 

Het komt ook wel eens voor dat een stel niet dezelfde smaak heeft en de deur uitgaat met een totaal ander soort trouwring als de partner. Klinkt voor sommige mensen misschien vreemd, maar het kan tegenwoordig allemaal. Je draagt de ring je hele leven. Dan is het belangrijk dat je dé trouwring uitzoekt die bij jou past! 

Trouwringen aanschaffen

Niet onbelangrijk is om ruim voor je trouwdatum de ringen aan te schaffen om ervoor te zorgen dat ze tijdig binnen zijn. Trouwen is een leuke, maar ook een spannende tijd. Probeer daarom te voorkomen dat je spanning en stress krijgt als je te lang wacht met het uitzoeken van de trouwringen, dat is onnodig! Hebben jullie uiteindelijk je droomring gevonden? Vraag de juwelier om advies, zodat je zeker weet dat de ring goed zit. Nu kan er niks meer misgaan en wordt jullie bruiloft de bruiloft waar je nog lang over zult dromen!

Bijpassend horloge

Bij het uitzoeken van trouwringen zien we het vaak gebeuren dat mensen een bijpassend horloge vergeten. Een Breitling horloge is een goed voorbeeld van een zakelijke klokwerk die gemakkelijk matcht met trouwringen. De stijl is algemeen en dat siert dit merk. Mocht je interesse hebben in een bijpassend horloge, bekijk dan zeker eens deze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *