Hoe krijg ik langere wimpers in één oogopslag?

Het is geen geheim dat wimpers een groot deel uitmaken van wat je mooi maakt. Maar ze kunnen ook erg frustrerend zijn als het lijkt alsof je wimpers nooit lang of dik genoeg zijn om het dramatische effect te creëren dat je wilt. Gelukkig zijn er een aantal trucs om in één keer langere en dikkere wimpers te krijgen!

-1. Krul je wimpers:

Het krullen van je wimpers is waarschijnlijk het belangrijkste wat je kunt doen om er meer lengte uit te krijgen. Het zorgt ervoor dat de krullen gekruld blijven, wat een valse-wimper-effect creëert zonder dat je falsies op hoeft te doen!

-2. Breng mascara aan op de aanzet van je wimpers:

Wanneer je mascara aanbrengt op de wortels van je wimpers, laat dit ze langer en dikker lijken. Zorg er dus voor dat je je wimpers een goede laag mascara geeft voordat je de deur uitgaat!

-3. Overdrijf niet met eyeliner:

Eyeliner kan geweldig zijn om je ogen groter en dramatischer te laten lijken, maar te veel eyeliner kan er juist voor zorgen dat je wimpers er nep en onnatuurlijk eruit zien. Probeer het dus bij een dun lijntje te houden, of gebruik het alleen om de buitenste hoeken van je ogen te accentueren.

-4. Verzorg je wimpers:

Net als je haar hebben je wimpers wat TLC nodig als je wilt dat ze er op hun best uitzien. Zorg ervoor dat je een goede wimperkam gebruikt en je wimpers reinigt.

-5. Voeg valse wimpers toe voor extra lengte:

Als je wimpers niet lang genoeg zijn om mee te beginnen, voeg dan een paar individuele valse wimpers toe voordat je je mascarra en/of liner aanbrengt. Niet alleen geeft dit een dramatischer effect, maar het geeft je wimpers ook.

-6. En onze favoriet: Probeer een wimpergroeiserum:

Geloof het of niet, er zijn serums op de markt die je kunnen helpen je wimpers langer en dikker te laten groeien. Dus als je serieus bent over het krijgen van langere wimpers, overweeg dan het gebruik van een serum om het proces te helpen versnellen. Veel mensen weten dit niet, maar met een wimperserum groeien wimpers langer en dikker. Als je een wimperserum zoals realash regelmatig gebruikt, zul je een merkbaar verschil zien in de lengte en dikte van uw wimpers.

Als je deze eenvoudige tips volgt, heb je in een mum van tijd langere en dikkere wimpers! En wie weet, misschien kun je het gebruik van falsies wel helemaal overslaan! Dus waar wacht je nog op? Probeer deze tips vandaag nog en zie het verschil voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *