Werktas
Mode

Hoe zorgt u voor een geordende werktas?

Niks is vervelender dan iets kwijt zijn en het niet in uw tas kunnen vinden. Hoe dit komt? Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de chaotische tas met alle spullen die door elkaar liggen. Door de haast en drukte is uw tas niet geordend, waardoor dit ook voor chaos in uw hoofd kan zorgen. Wij helpen u om hiervan af te komen, zodat u met een gerust hart naar uw werk kunt!

Koop een tas met vakjes

Om zo min mogelijk chaos te creëren begint u met het kopen van de juiste tas. Een laptoptas is hier perfect voor om onderscheid te maken in de grotere spullen zoals uw laptop of kladblok en uw kleinere spullen zoals sleutels. Dit zorgt er ook meteen voor dat uw laptop geen schade kan oplopen door scherpe voorwerpen die zich in uw tas bevinden.

Deel uw tas in

De vakken in de tassen moeten wel ingedeeld worden, zorg ervoor dat u hier meteen een systeem in brengt. Wanneer u vanaf het begin start met het indelen van de tas vergeet u minder snel waar u spullen opbergt. Het is wel van belang dat u dit systeem van de gebruikte vakken bijhoudt zodat het een gewoonte wordt en u de spullen sneller terugvindt!

Controleer en ruim op

Wanneer u een systeem heeft ingesteld voor uw tas, wordt het efficiënter om uw tas te controleren op de juiste spullen. Controleer voordat u weggaat de belangrijkste spullen in uw tas, zodat u niks vergeet en geen onzekerheid heeft over of het mee is genomen. Ruim ook elke week even uw tas op. Bonnetjes die bijvoorbeeld weg kunnen ook echt weggooien of kapotte pennen die alleen maar kans hebben om te lekken weggooien. En natuurlijk alle stofjes en kruimeltjes opruimen, zodat de levensduur van uw tas wordt verlengt! Een tas shoppen? Kom dan winkelen in Zwolle!