Geen categorie

Hou jij ook zo van parfum?

Lekker ruiken is wat iedereen eigenlijk zou moeten doen. En dat kan! Met een beetje parfum geur jij de hele straat weer naar rozen en zoetigheid. Bovendien hoeft zo’n geurtje niet een fortuin te kosten. In deze blog een aantal geurtjes die jou weer een nieuwe impuls kunnen geven!

Jimmy Choo

Jimmy Choo staat bekend om de luxe, glamour en elegantie die het uitstraalt van alles op het gebied van fashion. Van tassen, tot portemonnees, hoodies, schoenen, maar ook parfum! Die luxe ruik je ook terug in de parfum die ze aanbieden. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun naasten hiermee een plezier doen door dit parfum te dragen!

Gucci Rush

Hou je meer van een fruitige geur? Dan is Gucci Rush de ultieme keuze. Met dit moderne geurtje wek je de interesse bij elk persoon dat langs je loopt! Het is licht, zoet en is een geurtje dat na uren nog niet is vervaagd. Bovendien is het design van het flesje ook een groot pluspunt. Dus waar wacht je nog op? Tijd om zo’n heerlijk geurend flesje te scoren!

Estée Lauder

Estée Lauder is al decennia bezig om de markt te veroveren en slaagt daar met de producten van hoge kwaliteit erg goed in. Veel succesvolle gezichtscrème en parfum zijn daar het resultaat van. Bovendien is de oprichtster, Josephine Esther Mentzer, ook nog erg innovatief. Ze heeft namelijk het huis-aan-huis verkopen bedacht. En dat heeft er ook deels toe geleid dat het nog steeds een van de leidende cosmetica merken in de markt is!