Jeans werkbroeken

www.werkbroeken.nl

Heeft u het graag comfortabel tijdens het werk? Dan is een jeanswerkbroek de ideale keuze voor u! Omdat jeans werkbroeken gemaakt zijn van stevig denim katoen, zitten ze geweldig comfortabel en komt u zonder ongemakken de werkdag door. Op www.werkbroeken.nl hebben we een zeer mooi assortiment aan jeanswerkbroeken.

De jeansbroeken die wij aanbieden, lijken misschien op een stijlvolle jeans uit de “normale” kledingwinkel, maar dat zijn ze niet. Ze zijn speciaal gemaakt voor het werk, door beschermende stukken aan te brengen op strategische plekken, zoals de knieën. U kunt ook kniebeschermers in de broek steken voor wanneer u veel op uw knieën actief bent. Vaak bevinden zich op deze broeken ook enkele handige werkdetails, zoals hamerlussen, duimstokzakken of grote broekzakken om al uw nodige gereedschap op te bergen. Handig toch? Bovendien is het meest interessante aan deze broeken dat ze er even goed uitzien dan een normale jeansbroek, dus u ziet er steeds stijlvol uit, zelfs met uw werkkledij.

Bij www.werkbroeken.nl hebben we jeanswerkbroeken voor iedereen. Of u nu zware werkzaamheden uitvoert, of enkel wat in de tuin werkt, u zult zeker uw perfecte exemplaar vinden bij ons. Bent u vooral op zoek naar eenvoud? Heeft u uw broek nodig om even wat bij te klussen in huis, wat onkruid te wieden of om uw volgende schilderij af te werken? Dan is de Brams Paris GIBSON Werkjeans uw ideale metgezel. De broek ziet er zeer casual uit in het alom bekende denim blauw en heeft geen extra franjes. Daarom kunt u hem zelfs ook dragen in uw vrije tijd. Toch is deze broek verstevigd, speciaal voor werkzaamheden. Hij is daarnaast erg budgetvriendelijk, voor slechts € 24,95!

www.werkbroeken.nl

Toch op zoek naar een nog kwalitatiever exemplaar? De Jack & Jones – Boxy Powel JJ 579 Jeans is wel iets duurder met € 79,95, maar is zeer stevig en gemaakt van 100% katoen. Ook de Nick Lab Dirty Age Jeans van Jack & Jones ziet er geweldig uit, en kunt u ook gewoon dragen tijdens een uitstapje. Dit exemplaar is wel 10 euro duurder.

Heeft u het graag nog wat comfortabeler? We hebben ook een mooi assortiment aan werkbroeken met stretch. Door een kleine hoeveelheid van 1 à 2% elasthaan toe te voegen aan de denim stof, geeft de broek wat meer mee, waardoor hij nergens begint te knellen of te trekken. Let er wel op dat kledij met elasthaan iets minder lang meegaat, omdat de stof wat kwetsbaarder is. Lees ook zeker onze blog over stretch werkbroeken. Hierin wordt nog meer uitleg gegeven over dit type broeken. Een budgetvriendelijk stretch model dat we kunnen aanraden, en dat bovendien bijzonder populair bij ons is, is de New Star – JACKSONVILLE Stretch Jeans voor € 39,99.

Heeft u uw werkbroek nodig voor zwaardere werkzaamheden? Dan is de KNOXVILLE Stretch Jeans Werkbroek met Kniezakken 200691 van het bekende merk Dassy uw metgezel! Het kledingstuk is zeer stevig gemaakt en is speciaal ontworpen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Er zit ook een heel klein beetje stretch op. Op het kledingstuk zitten veel werkzakken, en ook wat zakjes voor een potlood, een meter en uw mobiele telefoon. U kunt verder kniestukken installeren in de broek en de jeans is stonewashed met enzymen, waardoor hij zeer stevig is.

Heeft u het graag wat stijlvoller? Dan is de Herock – Sphinx Jeans Trouser het ideale exemplaar voor u! Doordat hij een slim fit-pasvorm heeft en mooi is vormgegeven, ziet u er zelfs tijdens de werkuren stijlvol uit. Ook deze broek is uitgerust met kniecompartimenten, zodat uw broek zo lang mogelijk meegaat. Er zijn een paar handige werkzakken aangebracht ter hoogte van de dijen, maar er wordt niet overdreven. Dit is dus vooral handig wanneer u niet te veel hoeft mee te nemen. Zo blijft alles overzichtelijk en betaalt u niet te veel voor opbergcompartimenten die u toch niet gebruikt. Deze werkbroek heeft nog enkele interessante troeven, waaronder een uitlegbare zoom en een hamerlus. De stof is uitgerust met stretch materiaal en COOLMAX, waardoor uw lichaam koel en droog blijft. Als u zweet, brengt deze stof het vocht naar buiten, waardoor u steeds comfortabel kunt blijven doorwerken. Handig, toch?

Ook de MELBOURNE Werkjeans Stretch van Dassy is een absolute topper. De grote troef van deze broek is de grote hoeveelheid aan holsterzakken. U heeft steeds al uw gereedschappen dicht bij de hand, voor extra gemak en comfort! U kunt uw potlood, meter, breekmesje of uw mobiele telefoon gemakkelijk kwijt in deze broek. Op strategische plekken is er Cordura aangebracht, waardoor de broek slijtvast is.

Ook de werkbroek met kniestukken Blaklader – X1900 heeft al deze elementen, maar is nog kwaliteitsvoller en steviger. Er is Cordura aangebracht op plekken die snel kunnen slijten, zoals op de knieën. Verder is er meer stretch aangebracht op de plekken die het meest schuren, zoals het kruis en de kuiten. Dit is een extra troef van deze topper. Deze werkbroek is wel iets duurder, met € 153,95.

Surf gerust even rond op onze site, u vindt zeker iets dat u zal aanstaan. Heeft u toch nog vragen? Stuur ons dan zeker een bericht via de chatfunctie rechtsonder op de site. Wij leveren ook werkbroeken aan bedrijven en zorgen er zelfs voor dat uw bedrijfslogo op de bestelde kledij komt! Vraag gerust een offerte aan voor meer informatie. Werk ze!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *