Jurkjes zijn hot & happening dit seizoen!

Zwijneburgmode

Jurkjes zijn IN! Of ze nou worden gedragen met een panty en stoere biker boots, of juist met blote benen en overknee laarzen, we gaan ze overal zien in 2021…YES! Hou ze dus nog even in de kast! In dit artikel ga ik de jurken trends van 2021 met jou delen.

Ruches, we kunnen er geen genoeg van krijgen!
We hebben het in 2020 al voorbij zien komen: ruches. We love it! Door deze ruches wordt je outfit een stuk romantischer en vrouwelijker. In 2020 werden ruches vooral gebruikt voor blouses. In 2021 gaan we ze ook zien bij jurken, vooral bij de kraag.

Zwijneburgmode

Kan het nog romantischer?

Wat maakt een jurk nou nog romantischer en vrouwelijker? BLOEMEN! De jurken van 2021 worden volgegooid met prachtige bloemenprints. De Floral dresses die we in 2020 zagen krijgen net een iets ander staartje: in 2020 zagen we vooral de korte overslag Floral dress. In 2021 gaan we veel lange jurken zien, zoals we zien bij de Aaiko jurk! Lekker comfy!

Lang, langer, langst

Niet alleen gaan we lange jurken zien bij de Floral dress, we gaan ze overal zien! De Aaiko jurken of Gerry Weber jurken hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal (half)lang. Die enorme korte jurkjes zijn zóóó 2020!

Ruitjes, ruitjes en nog eens ruitjes

Is het al herfst? Want de ruitjesprint brengt je helemaal terug naar de herfst! Subtiele ruitjes met echte najaarskleuren en aardetinten, zoals bruin, bordeaux en beige. De Gerry Weber jurken staan vol met ruitjes! De ’40 vibe is weer back en wij houden van die vintage look!

Alles voor de taille

De riem, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Dit jaar gaan we vooral de riem zien die perfect in de taille valt. Dit zien we terug in de jurkjes! Jurkjes met vaste riemen of met bijpassende riemen. We zien deze trend ook bij de Aaiko jurk: een riempje in de taille of een jurk die bij de taille al is ingenomen. Zegt maar JA tegen die taille!

Zwijneburgmode

Classy & Chique

Klassieke jurken: ook deze jurken zien we weer helemaal terug bij de Gerry Weber jurken. De klassieke jurken die we in 2021 gaan zien hebben een zakelijk look: perfect om jouw 9-5 job in uit te voeren! Wordt jij een echte fashionista op kantoor?


Wij houden van al deze trends! Jij ook? Maak plek in je kast en investeer in deze nieuwe trends voor 2021, zodat jij 2021 fashionable kan binnenwandelen. Want we weten het allemaal: Life ins’t perfect, but your outfit can be!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *