Live chat service Detailhandel

Detailhandel bevindt zich in een markt met veel concurrentie. Als bedrijf wil je hierin onderscheidend zijn, zowel met producten als met service. Bij de service kan Chatkracht helpen door middel van een live chat functie, deze staat over het algemeen rechts op de website en is 72 uur per week bereikbaar voor alle klant vragen. Deze chatfunctie kan jouw bedrijf ook helpen bij het verder helpen van potentiële klanten oftewel, leads. De live chat speelt in op de vragen die een klant kan stellen zoals: is dit product op voorraad, heeft u een kortingscode voor mij, wat zijn de retour mogelijkheden en wat is de levertijd. Doordat Chatkracht deze informatie inzichtelijk heeft, kunnen vrijwel alle informatieve vragen worden beantwoord. Hierdoor bespaart het desbetreffende bedrijf erg veel tijd en moeite.  

Daarnaast is misschien wel het grootste voordeel van de live chat service dat het erg laagdrempelig is. Hierdoor durven klanten toch eerder contact op te nemen door middel van de live chat. In de chatzelf kan een klant overtuigd worden om een product aan te schaffen doordat de klant via de chatinformatie verkregen heeft. Dit zorgt er dus voor dat een bedrijf meer verkopen maakt, zonder dat zeer ook maar enkele moeite voor hoeven te doen.  

Door live chat op je website toe te voegen verbeter je zowel de service als de bereikbaarheid uit. Hierdoor is de kans groot dat een consument nog eens zal terugkeren op de site om nog wat te bestellen. De live chat die Chatkracht aanbiedt is op elke site en in elke branche te implementeren, denk hierbij aan de modebranche, meubelbranche en tuinbranche.  

Doordat de chatspecialist gerichte vragen stelt, wordt er duidelijk wat de klant precies wil. Via de live chatservice wordt er veel om contactgegevens gevraagd, hierdoor kan het desbetreffende bedrijf zelfcontact opnemen met de klant en de sale maken.   Kortom, in de detailhandel is de live chat service een toegevoegde waarde. Een bedrijf wordt ontlast van informatieve vragen en ontvangen veel leads door middel van de live chat service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *