Maak je outfit compleet met een grote omslagdoek in de winter

grote omslagdoek

Voor de donkere koude dagen van het jaar heb je een veelzijdig kledingstuk nodig om je te wapen tegen de gure wind en lagere temperaturen. Een jas biedt weliswaar uitkomst als je lange tijd buiten bent, maar met een grote omslagdoek binnen handbereik maak jij het jezelf een stuk makkelijker en aangenamer.

Waarom voor een grote omslagdoek kiezen?

De veelzijdigheid van een dergelijk kledingstuk zal je snel overtuigen van het gemak. Gebruik hem als sjaal of cape en sla hem eenvoudig om je schouders. Door de royale afmeting kan het dienen als vervanging van je jas of als dekentje terwijl je lekker op de bank hangt. Snel even iets van buiten halen en het doek om je heen slaan is zo gedaan. Heb je het snel koud? Gebruik hem binnen dan gewoon als sjaal en geniet de hele dag door van het behaaglijke gevoel.

grote omslagdoek

Materiaal omslagdoek

Ook met een grote omslagdoek wil je stijlvol voor de dag komen. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Deze handige doeken zijn verkrijgbaar in heerlijke materialen die een lust voor het oog en een weldaad voor je huid zijn. Variërend van kasjmier en zijde tot alpaca en viscose is er ook voor jou een ideale cape of sjaal voorhanden. Zorg dat je er meerdere in huis hebt in verschillende kleurstellingen en materiaalsoorten.

Stijlvol de deur uit

Pas je omslagdoek aan bij de kledingstijl van het moment en je loopt er op een stijlvolle manier heerlijk warmpjes bij. Het maakt je outfit helemaal af, als je een groot formaat omslagdoek bij je outfit draagt. De verfijnde stoffen zijn zo flexibel dat je er veel kanten mee op kunt. Draag het doek nonchalant over je schouder of knoop hem in het midden losjes vast. Zelf als open vest kunnen de omslagdoeken worden gedragen. Een onmisbaar item dat niet in jouw kledingkast mag ontbreken. Laat de winter maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *