Nieuwe sandalen gekregen

Ik kon mijn geluk niet op, vorig weekend kreeg ik van mijn ouders nieuwe schoenen. Ik ben dol op schoenen, dus dit is een van de beste cadeaus die ze mij konden geven. Ik ben vorige week afgestudeerd voor mijn master. Dus mijn ouders hadden besloten om mij een geschenk te geven. Ze hadden via mijn beste vriendin stiekem gevraagd wat ik wel zou willen hebben als cadeau. Zij had mijn ouders verteld dat ik het vaak over Via Vai damesschoenen heb gehad de afgelopen tijd. Van dit merk heb ik namelijk al drie paar schoenen. Mooie witte sneakers, deze vind ik altijd heel mooi staan onder een spijkerbroek. Dit is ook een van mijn favoriete outfits voor op de universiteit. Ook heb ik enkelhoge laarsjes van het merk Via Vai. Deze laarsjes staan netjes maar lopen ook nog eens top. 

Eerste kennismaking met Via Vai

Mijn sandalen zijn echter wel toe aan vervanging. Ik heb de platform espadrilles. Dit zijn sandalen met een upper van licht opgeschuurd suède. De perfecte zomerschoen als je het aan mij vraagt. Ook al zijn het alle drie totaal verschillende soorten schoenen, over alle drie ben ik heel tevreden. Het merk Via Vai heb ik een tijdje geleden leren kennen toen ik de schoenen van een vriendin mocht lenen nadat de mijne nat waren geregend. Dit was een positieve eerste ervaring met dit merk schoenen. Hierna had ik besloten om ook schoenen voor mijzelf hier te gaan kopen. Mijn eerste schoenen waren de hierboven beschreven witte sneakers. Die ik tot op de dag van vandaag nog met veel plezier draag. 

De perfecte zomerschoenen

Het was daarom ook een superleuke verrassing van mijn ouders dat zij nieuwe schoenen als cadeau aan mij hebben gegeven. Omdat ik zelf student ben en niet altijd genoeg geld heb voor het kopen van nieuwe schoenen, viel dit cadeau nog beter in de smaak. Op aanraden van mijn beste vriendin hadden mijn ouders gekozen voor nieuwe sandalen. Dit keer met een soort donkerrood suède. Hier had ik al een keer een foto van laten zien aan mijn vriendin, zij had dit goed onthouden en aan mijn ouders doorgegeven. Omdat ik vlak voor de zomer afgestudeerd ben was dit ook een hele goede timing voor nieuwe zomerschoenen. Nu zou ik de hele zomer kunnen genieten op het stand met deze nieuwe sandalen. Ook liepen mijn vorige Via Vai sandalen heerlijk, dus met deze zou ik vast ook uren mee rond kunnen struinen in vakantiedorpjes. Ik heb hier enorm veel zin in en vind het een super cadeau.