Bruidsmode Amsterdam
Geen categorie

Onderdelen van een goed geplande bruiloft

Onderdelen van een goed geplande bruiloft Een dag waarvan je wilt dat alles vlekkeloos verloopt, jouw bruiloft! Een onwijs bijzondere dag waar veel bij komt kijken. Het regelen van jouw bruiloft gebeurt vaak al maanden voor de trouwdatum. Wat er allemaal bij komt kijken? Dat gaan we je vertellen!

6 maanden voor bruiloft

Het eerste wat je moet bepalen is het budget voor de trouwerij. Vervolgens gaan jullie kijken naar een passende locatie. Kies een locatie die bij jullie past en die toegankelijk is voor de andere gasten. Zoek ook op tijd de ringen uit, zodat deze op maat gemaakt kunnen worden en eventueel gegraveerd. Wanneer de ringen rond zijn, is het tijd voor de verdere styling van jezelf. Heb je al een jurk op het oog? Bij bruidsmode Amsterdam kunnen we je helpen met het kiezen van de juiste jurk! Van kanten trouwjurk tot sissi trouwjurk. Ga daarbij vast op zoek naar iemand die eventueel jouw haar en make-up kan doen, zodat je vast de mogelijkheden kan bespreken. Om de bruiloft vast te leggen, is een fotograaf nodig. Dit hoeft niet per se een professional te zijn, het is maar net waar jouw voorkeur voor uitgaat. Zorg er ook voor dat je het vervoer regelt voor jou en je partner. Voor de ceremonie zelf heb je een ceremoniemeester nodig! Daarbij zul je een keuze moeten maken wie er getuigen worden. Wil je ook graag een feest geven met muziek? Regel op tijd een band of dj.

3 maanden voor bruiloft

Maak vervolgens een keuze in de grootte van je bruiloft. Hoeveel en welke mensen wil je graag dat er komen? Maak hiervoor een gastenlijst en ontwerp vast de uitnodigingen. Voor de dag zelf is het van belang dat er een duidelijk planning is. Zo weten de gasten precies op welke tijd en locatie zij moeten zijn en wat hier plaats zal vinden. In deze maanden regel je ook de verdere decoratie van je bruiloft zoals bloemen, stoelindeling en eventueel dinertafels met decoratie. Daarbij mag een bruidstaart niet ontbreken, zoek hiervoor vast een bakker voor. Wil je nog meer eten en drinken verzorgen? Regel in deze maanden de catering voor je bruiloft.

1 week voor bruiloft

Alles is geregeld! Nu is het een kwestie van de ringen ophalen, planning doornemen en het weer checken. Vergeet ook de verse bloemen niet ga in deze week en ga nog even naar de kapper!