Mode

Online shoppen: tips & tricks

Het is weer zo ver, je hebt zin om jezelf in het nieuw te steken. Je hebt besloten om online op zoek te gaan naar een outfit. Grote maten herenkleding, toffe sneakers, een sportoutfit of misschien wel een mooie jas. Wat het gaat worden weet je nog niet zeker. Met deze blog geven wij je een aantal tips voor het online shoppen. Melvinsi.nl is voor jou de webshop!

Bewust shoppen

Voordat je nieuwe kleding gaat zoeken, raden wij je aan om eens goed je huidige kledingcollectie te bekijken. Wat mis je op dit moment in je kast? Wanneer je zonder enig inzicht nieuwe kleding gaat kopen, kun je misschien onnodige items bestellen. Wie weet wat hij nodig heeft, kan gerichter zoeken. Dit bespaart je tijd en geld!

Betrouwbare webshops

Soms zie je advertenties voorbijkomen met de mooiste kleding. Eenmaal besteld lijkt het in de verste verte niet op de advertentie die jij hebt gezien. Je baalt enorm, want volgens de verpakking kun je het item niet retourneren wanneer je de verpakking geopend hebt. Een wet in Nederland beschermt je gelukkig tegen deze regel, maar het retourneren blijkt een hele uitdaging. Vertrouw je de webshop niet? Bestel dan niks.

Buitenlandse webshops

Wanneer je kleding koopt buiten de EU, let er dan op dat de maten kunnen afwijken. Retourneren naar het buitenland is vaak meer werk. Daarnaast kan het zo zijn dat je douanekosten moet betalen. Om deze redenen is het niet verstandig om kleding buiten de EU te kopen, tenzij je zeker weet dat de items zullen passen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *