Op zoek naar een passend overhemd?
Mode

Op zoek naar een passend overhemd?

Ben jij iets langer dan gemiddeld? Zijn je overhemden vaak te kort? En gaat je overhemd soms uit je broek, wat natuurlijk ontzettend vervelend is? Of zijn de mouwen net iets te kort, waardoor ze omhoog kruipen? Oftewel iedere keer als je gaat shoppen voor een overhemd, is het een hele uitdaging om de juiste overhemd te vinden?  Stop met zoeken, en ga de uitdaging samen aan met mouwlengte 7 overhemden.

Mouwlengte 7

Mouwlengte 7 overhemden heeft een hele ruime collectie met extra lange mouwhemden. Deze extra lange mouwhemden noemt men ook wel eens mouwlengte 7 overhemden. De meeste standaard overhemden hebben vaak een mouwlengte van 69 cm. Maar de mouwlengte 7 overhemden hebben een aantal cm extra. Wat een groot voordeel ook is, dat deze overhemden ook evenveel centimeters extra achter hebben, waardoor je overhemd ook niet meer uit je broek gaat. Oftewel 2 problemen opgelost in 1 mooi en modieus overhemd.

De juiste fit en keuze collectie

Ook de juiste fit voor een lange man is erg belangrijk. De overhemden van mouwlengte 7 overhemden hebben een pasvorm die perfect is afgestemd is op de bouw van de lange mouw. En wees ook verbaasd over de geruime collectie die er is in deze extra lange mouwhemden collectie. Veelal wat in de standaard collectie verkrijgbaar is, is ook in de extra lange mouwhemden collectie verkrijgbaar. En zeker is er naast de basiscollectie ook de limited editions verkrijgbaar zoals rond de feestdagen. Oftewel een ruime en modieuze collectie is beschikbaar in de extra lange mouwheden bij mouwlengte 7 overhemden. In de uni, casual en dessin collectie kun je met een gerust hart rondkijken op de website.

Wist je trouwens dat de Belgen en de Nederlanders behoren tot de langste mannen ter wereld, dat is gebleken uit een Brits onderzoek. Gemiddeld wordt een Nederlandse man maar liefst 182,5 centimeter. De Nederlandse man is dan ook erg blij met mouwlengte 7 overhemden.