Populaire schoonheidsingrepen in 2021

Veel mensen laten ‘iets’ doen. De tijd dat hier een taboe op rust is grotendeels voorbij. En dat is maar goed ook! In deze blog gaan we in op enkele schoonheidsingrepen die in 2021 vaak gedaan zijn. 

  1. Ooglidcorrectie

In 2021 kozen veel mensen voor ervoor om een ooglidcorrectie uit te voeren. Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid op de oogleden verwijdert. Wanneer er teveel huid aanwezig is, kan dit zorgen voor diverse klachten. Denk aan hoofdpijn, een verslechterd zicht en een vermoeide uitstraling. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. Het is een relatief kleine ingreep, maar er is wel enige tijd nodig voor herstel. 

  1. Het opvullen van de lippen

Fillers worden veel toegepast in 2021. Voornamelijk door vrouwen die de lippen graag groter willen hebben. Het is eigenlijk een puur esthetische ingreep. Lang niet alle vrouwen hebben van nature grote lippen. 

  1. Liposuctie

Steeds meer mensen kiezen voor liposuctie. Bij liposuctie wordt er vet verwijderd op plekken waar het normaal gesproken moeilijk weg te krijgen op de natuurlijke manier (denk aan sporten of gezonde voeding). 

  1. Botox

In 2021 is het ook erg populair om botox te injecteren. Door botox te injecteren, verwijder je rimpels. Botox behandelingen worden voornamelijk gedaan op het voorhoofd. 

Lang niet altijd is een ingreep nodig. Er zijn ook heel wat natuurlijke verzorgingsproducten die je kunt gebruiken. Natuurlijke verzorgingsproducten kun je het best kopen bij Thalia. Bij Thalia draait het volledig om natuurlijke verzorgingsproducten. Het bedrijf is in 1988 opgezet in Turkije.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *