Mode,  Tips

Sieraden om je zomerse outfit mee af te maken

De zomer is er al een tijdje en door het warme weer kunnen we onze mooie kleren weer uit de kast halen. Zomerkleding kan er echter soms wat eenvoudig uitzien. Het is meestal een simpele jurk of korte broek met een T-shirt. Als je je outfit naar een hoger level wilt tillen omdat je naar een muziekfestival gaat of je er gewoon zin in hebt, dan is het echt een aanrader om sieraden gebruiken. Goed gebruik van sieraden kan ervoor zorgen dat je kleding er compleet anders uitziet. Lees snel verder hoe je dit het beste kunt doen.

Meerder kettingen dragen

Als je een beetje de modetrends volgt, dan weet je dat het al een tijdje erg populair is om meerdere kettingen tegelijk te dragen. Meestal worden meerdere kettingen van verschillende lengtes gedragen. Dit is leuk in vergelijking met dikke wollen truien of een coltrui, maar het kan ook erg leuk zijn met een zomers jurkje. Zorg ervoor dat je een V-hals draagt ​​als je wil dat de kettingen opvallen.

Bangle armband

Het dragen van een armband is eigenlijk altijd wel trendy. Je hebt verschillende soorten armbanden, zo ook de bangle armband. Dit is een armband met aan het uiteinde een opening. Doordat hij gemaakt is van harde materialen blijft de armband altijd goed om je pols zitten. Deze armband is ook goed te gebruiken in combinatie met andere leuke armbanden.

Gave piercings

De afgelopen jaren is het steeds meer in trek, het nemen van een piercing. Een gave oorpiercing is dan ook een super leuke toevoegen aan je outfit. Het is natuurlijk geen groot sieraad, maar het kan net wel die finishing touch aan je outfit geven om hem helemaal compleet te maken.

Stijl vooral je outfit zodat jij je er prettig bij voelt!