Geen categorie,  Mode,  Tips,  Trouwen

The sun is shining

Het is weer zomer en wat hebben we er zin in, zeker in deze bijzondere tijd. Zelf heb ik er voor gekozen om dit jaar in Nederland te blijven en dat vind ik geen enkel probleem. Maar mijn badkleding was zeker aan vervanging toe en misschien ook wel handig om te zeggen ik ben op het moment 5 maanden zwanger dus mijn oude bikini’s en badpakken kan ik aan de wilgen hangen. Dus ben ik afgelopen tijd lekker wezen shoppen voor een nieuwe zomer garderobe.

 

Grotere maten

Mijn zoektocht naar de grote maten bikini en de grote maten badpak was begonnen en ik had er absoluut zin in. Mijn lichaam is ontzettend veranderd tijdens de zwangerschap dus ik stond open voor nieuwe ervaringen. Er zijn verschillende winkels die grote maten zwemkleding verkopen dus ben daar eerst een goed gaan rond kijken. Ik ben gaan kijken naar waar voel mij nou fijn in en wat vind ik mooi. Ook heb ik online Meyer Mode gevonden die een ruime collectie grote maten heeft. Al mijn vooroordelen over grote maten verdwenen als sneeuw voor de zon want het was helemaal niet eentonig maar het was hip en sexy. Er was eigenlijk geen verschil met de om het maar zo te noemen regulieren maten kleding. Ik werd hier helemaal zelfverzekerd van en had nog meer zin in deze zomer want ik had van alles gescoord waarmee ik deze zomer helemaal de blits maak.

 

Zomer in Nederland

Deze bijzondere tijd heeft voor mij veel doen stilstaan over welke keuze ik maak en zeker waar de reis naar toe gaat. Zeker nu ik zwanger ben wil ik voorzichtiger zijn met mij zelf. En een vakantie in Nederland leek mij een goede keuzen. We gaan lekker met ons eigen auto naar verschillende plekken in Nederland we hebben een aantal verschillende plekken bedacht omdat ons dit leuk leek. Niet te toeristisch maar er moet wel wat te beleven zijn. En mocht er weer een uitbraak komen zijn we zo weer thuis dat vind ik echt een ontzettend rustgevend gevoel. Nederland is een leuke vakantie bestemming er zijn zoveel plekken waar ik in 35 jaar dat ik hier woon nog nooit ben geweest of laat staan van gehoord. Dus kom maar op met die vakantie! Mijn volgende blog schrijf ik over hoe mijn vakantie in eigen land bevalt en waar je rekening mee moet houden als je de grens niet overgaat.