Mode

Tips voor het compleet maken van je outfit

Elke ochtend is het weer een strijd met je kledingkast: welke outfit moet je nu weer dragen? Je kunt veel combinaties maken met verschillende kledingstukken, zodat je toch elke dag een ander outfit aankan. Ook kun je spelen met kleuren en stijlen voor de afwisseling. Toch komt het soms voor dat als je een leuk setje hebt uitgezocht je nog steeds het gevoel kan hebben dat er iets mist. Wij geven je graag een aantal tips waarmee jij je outfit helemaal compleet maakt.

Printjes

Om je outfit toch wat pit of juist speels te maken, kun je variëren met patroontjes en printjes. Nu zijn er dit jaar opvallend veel printjes te vinden met streepjes, panter, bloemetjes, stipjes en noem het maar op. Het leuke van al deze printjes is dat je het met elkaar kunt combineren en zo je outfit een leuk accent kan geven. Draag bijvoorbeeld een blouse met streepjes op een pantalon met panterprint. Zolang je zorgt dat de kleuren bij elkaar passen, zit je wel goed.

Sieraden 

Sieraden geven je outfit net even dat laatste zetje dat het nodig heeft. Deze finishing touch kun je geven met bijvoorbeeld gouden kettinkjes op een zwarte outfit, of stoere ringen en meerdere oorbellen. Hiernaast kunnen dameshorloges ook een echte blikvanger zijn voor je outfit. Als je de outfit heel basic houdt, zal een horloge meer de aandacht trekken. Het bandje van het horloge kun je ook weer afstemmen op je kleur schoenen bijvoorbeeld.

Laagjes

Vooral in de winter is het fijn en leuk om laagjes te dragen. Je kunt verschillende kledingstukken met verschillende lengtes combineren met elkaar voor een leuk effect. Zo kun je ook je zomerkleding in de winter dragen als je dit combineert met een warmer kledingstuk. Kun je een jurkje combineren met een leuke trui, panty en stoere laarsjes.