Top 3 leuke bruiloft thema’s

Bruidsmode

Eindelijk is het zover: jullie bruiloft is gepland! Je kijkt er misschien al jaren naar uit. Maar voordat het zover is, moeten er allerlei belangrijke dingen geregeld worden. Zoals bijvoorbeeld het uitkiezen van bruidsmode nabij Zaandam en het bedenken van een thema. Jullie trouwdag wordt sowieso een onvergetelijke dag, maar een thema maakt het extra speciaal. Om de keuze wat makkelijker te maken, zetten wij onze top 3 favoriete thema’s vast op een rij. Hiermee is jullie grote dag er gegarandeerd één uit duizenden!

1. MoHo

Waarschijnlijk vraag je je nu af wat MoHo is. Niet zo gek aangezien dit een heel nieuwe trend is en daarmee dus extra uniek. Met MoHo bedoelen we modern bohemian, een nieuwe variant van het ‘normale’ bohemian. Het heeft veel van elkaar weg, maar is net wat opvallender en extravaganter. Natuurlijke materialen en kleuren komen dus nog steeds terug, maar wel in combinatie met wat meer opvallende kleuren zoals mintgroen en paars

Ps. word je graag geadviseerd over een bijpassende bruidsjurk in de regio Alkmaar? Bruidsmode Mariska voorziet je graag van persoonlijk advies!

2. Jaren 20 thema

Ben je helemaal weg van series als Peaky Blinders en The Great Gatsby? Dan is dit thema echt iets voor jou! Deze series kenmerken zich door een opvallende kledingstijl die je ook op een bruiloft heel goed kan gebruiken. Hoge hoeden, veel goud, kettingen met parels en noem maar op. Met een landhuis of kasteel als locatie en een oldtimer als trouwvervoer maak je het vervolgens helemaal af.

3. Trouwen op het strand

Trouwen met je blote voeten in het zand is een droom van velen. Dus waarom zou je hier niet gewoon voor gaan? Boek een ticket naar het buitenland of zoek het wat dichter bij huis en organiseer jullie bruiloft aan de Noordkust. Palmbladeren, pampasgras, kokosnoten en zeesterren maken de sfeer vervolgens helemaal af! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *