Trouwjurktrend 2021: wat kies jij?

trouwen

Klassiek en minimalistisch maakt plaats voor moderne, opvallende trouwjurken. Dit jaar zullen de trouwjurken vallen onder drie grote trends: de jumpsuit, glitter/glamour en tot slot de jurk met extra diepe V-halslijn. Om je een duidelijk beeld te geven van de trends, leggen we ze kort uit.

Geen jurk?

Je leest het goed! Een trouwjurk is niet meer vanzelfsprekend met de komst van de trouwjumpsuit. De jumpsuit, ook wel broekpak genoemd, is een optie die vrouwen kiezen omdat ze bijvoorbeeld niet van jurken houden, of omdat ze iets originelers willen. Een jumpsuit staat stoerder, maar is tegelijk sexy en je kunt hem vaker aantrekken dan alleen op je trouwdag. Je kunt kiezen voor een jumpsuit die uit één deel bestaat, maar je kunt ook kiezen om een losse broek en jas te dragen.

Glitter en nog meer glitter

Glinsteringen, glitters, pailletten en kristallen. Deze trend laat jou én jouw trouwjurk stralen. Door glitters toe te voegen aan de jurk zorg je voor iets extra’s. Zie je het al voor je? Je staat op de dansvloer met je partner, de spot gaat aan en ineens wordt de zaal gevuld met glinsteringen. Net een sprookje toch?

V-hals weer terug

De trouwjurk met V-hals is een klassieker, ook dit jaar is hij er weer. Toch is er iets anders, want de V-hals is dit jaar extra diep. De V-halslijn zorgt niet alleen voor een sexy look, ook zorgt deze hals ervoor dat jij langer lijkt in jouw trouwjurk. Pnina Tornai heeft diverse jurken met een prachtige (extra diepe) V-hals. Ook hier zul je weer glitters en kristallen tegenkomen. Perfecte combinatie, toch?

Gerelateerde link: 
Trouwjurk Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *