Trouwschoenen vervullen een belangrijke rol

Trouwschoenen vervullen een belangrijke rol

Trouwschoenen zouden met stip op 1 moeten staan op de lange lijst van benodigde accessoires voor een perfecte huwelijksdag. Het is topprioriteit om de beste schoen te shoppen die perfect past bij je prachtige trouwjurk. Voor sommige bruiden is het vinden van de perfecte schoen soms net zo belangrijk als de zoektocht naar de perfecte jurk. En voor andere bruiden is het scoren van een goed zittende schoen het allerbelangrijkste. Wat jouw prioriteiten ook zijn, uiteindelijk zullen je trouwschoenen een grote rol spelen op dé dag. Je moet ze natuurlijk leuk vinden, ja, maar je moet ze ook lang willen dragen – vaak gedurende een lange, meer dan 15 uur durende dag (denk daar maar eens over na). Dus hoe kom je erachter wat voor soort bruidsschoen het beste voor je is? Trouwschoenen van Shoelia zijn altijd een goede keuze!

Zoek eerst je jurk dan je trouwschoenen

Zelfs als je op de trouwschoenen van je dromen bent gestuit, wacht dan met de aankoop als je de trouwjurk nog niet hebt gevonden. Hoewel, als je ze echt prachtig vindt, kun je ze kopen “voor het geval dat.” Je trouwschoenen completeren je jurk. In elk aspect: stijl, kleur en tot in elk detail en applicatie. Als je kiest voor een kortere jurk, zijn je schoenen meer dan een belangrijke accessoire. Echter als je een lange jurk draagt, zijn ze niet zo zichtbaar.

Maar wacht niet tot de laatste minuut met het kopen van je schoenen

Het is het beste om eerst je droomjurk te vinden alvorens te beslissen over je schoen. Tijdens je pasrondes voor de jurk is het wel belangrijk om al de perfecte schoen te kunnen dragen. De exacte hoogte van de schoenen is nodig om de jurk op maat te kunnen maken of aan te passen aan jouw wensen. Zodoende kan de lengte van je jurk aangepast worden op basis van de hoogte van je bruidsschoen voor de perfecte look. Om er zeker van te zijn dat je je op je huwelijksdag op je mooist (en comfortabelst!) voelt, trek dan af en toe je bruidsschoenen aan in huis, zodat je ze kunt inlopen zonder ze te beschadigen.

Creëer de look die je wilt voor je trouwdag met de ideeën en inspiraties van Shoelia. Van de vrijgevochten bohemienachtige bruid en de iconische glamour van het vintage-tijdperk tot de tijdloze klassieke bruid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *