Voor iedere gelegenheid een geschikte ring

Er zijn momenten in het leven die een gouden randje verdienen. Een mooier cadeau dan een ring om je liefde mee te uiten is er bijna niet. Meestal denk je bij een gouden ring meteen aan een verlovingsring, maar er zijn veel meer waardevolle momenten die een ring verdienen. In deze blog lees je het! 

Vriendschapsringen 

Heb jij al jarenlang een waardevolle vriendschap en wil jij dit via een geweldig ring laten bezegelen? Een vriendschapsring is een uitstekend gebaar die deze jarenlange vriendschap vastlegt. Dit kan zowel gelden voor een relationele vriendschap, als je bijvoorbeeld nog niet klaar bent voor het trouwen, of als voor een waardevolle vriendschap met een vriend of vriendin. In vriendengroepen zijn deze ringen ook erg populair. Door de relatief lage kosten is het een geweldig cadeau voor om aan meerdere vrienden te geven. 

Memoireringen  

Een memoirering maakt een belangrijke herinnering op een moment in jouw leven tastbaar. Een geboorte van jouw kind of een 25-jaar jubilea op jouw werk. Dit zijn zulke momenten die bezegeld mogen worden met een fantastische ring. Een memoirering gaat vaak gepaard met een diamant waardoor de prijsklasse hoger uitvalt dan de vriendschapsring.  

Verlovings- en solitiairring  

Een verlovingsring speelt naast het huwelijksaanzoek een grote rol als je jouw partner ten huwelijk vraagt. Dit is een bijzonder moment voor jou en je partner. De ring is populair in geel-, wit- en roségoud. Voor een breed assortiment aan verlovingsringen ga je naar Sieraden Groningen.  

Solitairringen zijn single ringen gezet met één edelsteen bestaande uit een diamant, ook wel briljant genoemd. Een solitairring is door zijn edelsteen een unieke ring die in prijssegment iets hoger ligt dan een verlovingsring.  Deze ringen dienen voornamelijk als aanzoeksringen en geven een weerspiegeling van echte liefde weer. Dit is de perfecte ring om een huwelijksaanzoek compleet te maken.  

Trouwringen  

De ring die staat voor de echte verbintenis met jouw partner. Het huwelijk is een prachtige gebeurtenis waar een fantastische ring niet mag ontbreken. Het symbool voor eeuwige liefde. De trouwringen zijn vaak op maat gemaakt, en komen in verschillend soorten materiaal. Denk aan geelgouden-, witgouden- en meerkleurige trouwringen. Het budget voor een trouwring bepaal je zelf. Aller Spanninga heeft een breed assortiment aan trouwringen in meerdere materialen en prijssegmenten. Bekijk wat de mogelijkheden zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *