Cadeau bruiloft
Geen categorie

Wat geef je cadeau aan een bruidspaar?

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan begrijpen we goed dat jij je nu afvraagt wat je het kersverse bruidspaar cadeau kunt geven. Geld is praktisch, maar niet zo leuk. Met één van de volgende cadeaus sla je de plank in ieder geval nooit mis!

Foto’s op canvas of plexiglas

Een mooie foto op canvas of plexiglas zal zeker weten gewaardeerd worden. Het bruidspaar in hun prachtige bruidsmode van Bruidsmode Haarlem, een foto van de openingsdans, het aansnijden van de taart of noem maar op. Dit cadeau kun je natuurlijk niet op de grote dag zelf geven, maar wel vast een leuke aankondiging in de vorm van een kaartje of tegoedbon. Het is ook leuk om te kiezen voor een van de foto’s die gemaakt is tijdens jullie bezoek aan de bruidswinkel nabij Alkmaar. Het moment waarop de bruid haar perfecte trouwjurk vond in Zaandam is natuurlijk een schitterend moment. Hier zal ze graag aan herinnerd worden.

Een nachtje weg

Geef je liever iets om te doen? Dan is een nachtje weg naar een mooie stad een heel goed idee! Heb je een wat kleiner budget, maar wil je toch iets origineels geven? Organiseer dan een ‘wellness avond in eigen huis’. Een lekker flesje wijn, maskertjes, massageolie en een bad vol met schuim. Ze zullen je zeker weten hartstikke dankbaar zijn!

Lekker proeven

Is het bruidspaar wel van een avondje bourgondisch genieten? Stuur ze er dan eens lekker op uit naar een mooi restaurant of laat een kok bij hen thuis komen. Dat is toch een ontzettend romantisch idee?!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *