Tips

Wat is een Philips Hue Starterskit?

Standaard verlichting in huis zoals we dat vroeger kende is tegenwoordig al helemaal niet meer hip. Sterker nog: dit raakt steeds meer uit de mode. Tegenwoordig moet alles via de app te besturen zijn zonder dat daar nog ouderwetse methodes voor aan de pas te komen. Een van bedrijven die hier goed op inspeelt is Philips. Zij zijn begonnen met Philips Hue en brengen daarmee onder andere een Philips Hue starterskit mee uit. Meer hierover vind je in dit artikel. Nieuwsgierig? Blijf dan vooral verder lezen om meer te weten te komen over dit nieuwe fenomeen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het dan precies, verlichting via gewoon via de app? De lampen zelf zijn nog ouderwets, gewoon met een batterij, die je ook gewoon kunt opladen. Echter zijn ze aangesloten op een nieuw soort systeem van Philips gebouwd heeft; Philips Hue. Met dit nieuwe systeem zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt er dan ook ontzettend veel leuke dingen mee. Niet alleen is het gewoon erg praktisch omdat je van overal je verlichting kunt regelen. Het zorgt ook voor entertainment omdat je de verlichting in meerdere kleuren en/of sferen kunt tonen.

Wat betaal ik voor een Philips Hue Starterskit?

Uiteindelijk wil jij gewoon de kosten weten van een dergelijk starterskit natuurlijk. Omdat er verschillende kits zijn waar je uit kunt kiezen, is er ook geen vaste prijs waar je vanuit kunt gaan. Het ligt er maar net aan voor welke starter kit je gaat. De een is namelijk wel een stuk duurder dan de ander. De goedkoopste kits beginnen bij een bedrag van om en nabij de €90,-. Voor een duurdere variant kun je al gauw meer dan €200,- betalen. Kijk dus goed naar wat je nodig hebt en waar je naar op zoek bent voordat je een keuze maakt.