Wat zijn de verschillende soorten tassen?

Er zijn veel verschillende soorten tassen, waaronder iconische tassen, kleurvolle tassen en hobo’s. Clutches zijn ook een ander type tas, een die meestal groter is dan de meeste andere portemonnees. Bovendien kunnen sommige tassen niet zo nauw worden gedefinieerd, maar passen ze in een bredere categorie, zoals crossbody en schoudertassen. Alle soorten tassen kunnen worden gekocht in een designerlabel.

DE ICONISCHE TAS

Ok, niemand heeft echt een designer tas nodig – maar als je wilt investeren in iets echt luxueus, wil je ervoor zorgen dat het je nog jaren mee kan gaan. Betreed de klassieke iconische tas, à la een Birkin-tas of de felbegeerde klassieke Chanel-tas.

Dit soort tassen kunnen op zichzelf staan – voortdurend een statement maken en elke trend overtreffen. De Chanel Classic Handtas is bijvoorbeeld een van de meest iconische handtassen ooit ontworpen. Het is de LBD van handtassen (zij het een dure). Gelukkig zijn er alternatieve opties voor degenen die geen 5.000 euro hebben om aan deze schoonheid uit te geven. Een ander mooi merk dat minder geld kost dan bovenstaande merken is Socha. Ga naar de pagina van maes & hills om het assortiment te bekijken.

DE KLEUR TAS

Ja, zwart is altijd het nieuwe zwart (tenzij oranje dat is), maar soms moet je gewoon toegeven aan het plezier van kleur, vooral als het je humeur zo sterk kan beïnvloeden. Een geweldige manier om een kleur handtas te gebruiken, is niet om deze aan je kleding te koppelen, maar om een tint te kiezen die zich in het tegenovergestelde spectrum van kleuren bevindt die je draagt om een contrast te creëren.

Als je veel bruin en taupes draagt, probeer dan een gele of rode handtas. Als je vaak rood draagt, probeer dan een tas in een lichte blauwtint. Het klinkt contra-intuïtief, maar het werkt. En natuurlijk kun je kleur altijd gebruiken om effen zwart, marine en wit op te breken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *