Welk bruidskapsel past het beste bij jou?

PURMEREND – Eindelijk is het zover: je gaat trouwen! De hele dag is al tot in de puntjes geregeld. De locatie. Het buffet. De ceremonie. Het enige wat nog rest is het uiterlijk. Die van jou welteverstaan. Je hebt de perfecte bruidsmode nabij Purmerend al gevonden. Nu is tijd om jouw uitstraling daarop aan te passen. Denk hier bijvoorbeeld aan het bruidskapsel. Ben je op zoek naar inspiratie? Hieronder vertellen wij je meer over populaire modellen. Welke past het beste bij jou?

De klassieke look

Het meest gekozen bruidskapsel is – zoals de naam stiekem al een beetje verklapt – het klassieke model. De haren van de bruid worden hierbij netjes opgestoken. Vaak met een speelse pluk langs het gezicht. Het is vooral een veilige keuze. Het staat namelijk elke vrouw en past bij iedere outfit. Gezichtsvorm, haarlengte en type jurk spelen geen van allen een grote rol. Hiermee is de klassieke look vooral lekker tijdloos.

De flowercrown

De tweede trend is echt iets van de laatste jaren: de flowercrown. Word een met de natuur door een kring van bloemen in jouw haar te dragen. Het is natuurlijk het allermooist om hier verse bloemen voor te gebruiken. Denk aan: rozen, violen en tulpen. Een bloemist – die waarschijnlijk toch al voor jullie in de weer is – wil dit ongetwijfeld graag voor je doen. Liever niets aan het toeval overlaten? Kies dan voor kunstbloemen.

Beachwaves

Trouw jij binnenkort op het strand? Dan heb je het zeker goed voor elkaar. In dat geval lenen beachwaves zich perfect voor de grote dag. Voor dit bruidskapsel worden er – met een krultang – lichte tot grove slagen in jouw haar aangebracht. Door deze verschillende kanten op te laten krullen ontstaat er een mooie, speelse look. Zo ben jij – als bruid – gegarandeerd in jouw element.

Wat de plannen ook zijn: je gaat er gegarandeerd prachtig uitzien. Samen met jouw kapper vind je vast en zeker een bruidskapsel dat helemaal bij jou, jouw jurk en de setting past. Een ding is daarbij ontzettend belangrijk: jij moet je er goed bij voelen. Je hebt er namelijk niets aan als jij je tijdens ‘jouw’ dag ongemakkelijk voelt. Doe dus gewoon lekker wat je zelf wilt.