Winter fashion

Velen zien de koudste maanden van het jaar als een grauwe en grijze bedoeling. Maar dat hoeft de winter helemaal niet te zijn! Jij kan alsnog het zonnetje aan de horizon veroorzaken met de leukste kleding, ook tijdens dit seizoen. Als dames willen we er natuurlijk graag leuk uitzien en daarom zal ik je in dit blog wat tips geven om er tijdens deze periode helemaal hip bij te lopen!

Bont

Echt bont is in de hedendaagse wereld echt not-done geworden. Maar dit hoeft helemaal geen ramp te zijn met de technieken die we hebben. Zo laten we de diertjes met rust en lijkt het gewoon alsof we een heerlijk bontje dragen. Scheelt ook nog eens in de kosten! Naast de bontjassen is de teddy stof ook helemaal hip. Overal zie je deze stof opduiken en hij is ook nog eens heerlijk knuffelbaar. Ideaal dus voor in de winter. Back to nature?

Printjes

In de winter is er weinig print te zien in de natuur. De blaadjes zijn van de bomen af en wellicht ligt er een eentonige laag sneeuw. Zorg ervoor dat jij de show steelt met een kek printje van een merk als Dreamstar. Dit toffe kledingmerk richt zich op de vrouw die in de bloei van haar leven staat. Dit zie je dan ook wel terug in de leuke kleurtjes en patroontjes die het merk gebruikt. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Schoenen

En tot slot komt dan het onderste deel van de outfit: de schoenen. Menig vrouw heeft er een kast vol mee, maar er kan natuurlijk altijd nog wat bij. Laarsjes zijn in de winter een absolute aanrader. Zeker de leuke maar simpele zwarte laarsjes kunnen onder bijna elke outfit en zullen je altijd een chique uitstraling geven. Het mooie aan deze laarsjes is dat je ze echt niet alleen maar in de winter kan dragen. Ze zullen passen onder elke outfit en zijn dus uitermate geschikt voor ieder seizoen.

Voor leuke laarsjes kan je altijd terecht bij het hippe merk DWRS, maar ze bieden ook toffe DWRS sneakers aan! Door de hogere zooltjes zullen deze ook prima in de winter te gebruiken zijn, zodat je niet direct met het stof in de sneeuw raakt. Daarmee blijven je voetjes lekker droog en warm!

Één ding is zeker: als je deze fashiontips volgt zal je absoluut de blits zijn tijdens deze winter. Nergens voor nodig dus om je mee te laten sleuren in de donkerte van deze maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *